Article

Nieuwe website & Forum!

Time to move on, welcome the new and say goodbye to the old. Zoals jullie allemaal wel weten waren we achter de schermen druk bezig om het Thunderbolts forum een update te geven en ondertussen zijn we in het laatste stadium belandt. Dit betekent dat het oude forum binnenkort afgesloten zal worden en alles zal verhuizen naar het nieuwe forum. Dit betekent wel dat alle leden een nieuw account zullen moeten aanmaken op dit nieuwe forum (wegens het feit dat we alles verhuizen hadden we geen keuze om dit op een andere manier te doen).Net zoals op het oude forum gaan we elk spel zijn eigen “hoekje” geven op het forum en zullen veel zaken van het oude forum ook terug te vinden zijn op het nieuwe maar er zijn ook nieuwe mogelijkheden voorhanden want zo zal er een blog gekoppeld worden aan het forum en nog enkele andere zaken.

Ook de beide sponsors, Outpost Gent en Worlds’ End, hebben er hun eigen “hoekje” waar zij naar hartenlust info, evenementen en gerelateerde zaken kunnen posten en deze keer is dit visueel meer zichtbaar op het forum en zal het hopelijk ook goed opgevolgd worden.We zijn er ons allen zeer van bewust dat deze verhuis bij sommigen positieve én/of negatieve reacties zal uitlokken want het ligt, jammer genoeg, in de menselijke aard om verandering niet altijd toe te juichen. Maar gezien het werk dat onze vrijwilligers er in gestoken hebben om dit mogelijk te maken en Thunderbolts, als club, een medium te geven wat er veel frisser en moderner uitziet, hopen we dat iedereen ook inziet dat het oude forum wegens het oubollig gevoel dringend een update moest hebben en dit vroeg of laat toch diende te gebeuren.

 

Er werd onlangs ook de vraag gesteld of we eens het nieuwe forum geïmplementeerd was, alle Facebook groepen gingen verwijderen zodat het forum weer het belangrijkste medium zou worden voor alle zaken rond Thunderbolts maar we geloven dat beide naast elkaar kunnen bestaan (misschien zelfs gekoppeld kunnen worden aan elkaar) en dat in dit tijdperk dit trouwens ook onmogelijk geworden is. In onze huidige maatschappij zijn zaken als Facebook, Twitter en enkele andere sociale media platformen niet meer weg te denken en zorgen zij trouwens voor het feit dat je meer en meer mensen kan bereiken met je activiteiten als club dan dat je dit enkel via een eigen forum zou doen.

We hopen wel dat de leden naar de toekomst toe beide mogelijkheden naast elkaar zullen beginnen te gebruiken met het nieuwe forum als centraal punt.We hopen dan ook dat we jullie massaal mogen verwelkomen op het nieuwe forum, eens het oude verwijderd is, en dat dit nieuwe forum ervoor zal zorgen dat alle leden van de club en sympathisanten weer wat dichter naar elkaar toegroeien zeker nu we twee locaties hebben waar gespeeld kan worden en we ook meer en meer beginnen samen te werken met andere clubs en groepen (denk maar aan de samenwerking en/of kruisbestuiving met Red Barons, Bylandt Gent, The Heavy Brigade, Zomerspel, …).

 

Het bestuur van Thunderbolts 

Cry havoc and let loose the dogs of war!